17 вересня 2022

Майстер – клас «Павлоград, з днем народження!» Міська акція Прогулянка з бібліотекою «Осінній вікенд» до Дня міста Проект ініціативної флеш – платформи «Інтеркультурний ГОГОЛЬ – MOGOL»

 


17 вересня до бібліотеки завітали діти на майстер – клас «Павлоград, з днем народження!», який проводився в рамках міської акції  Прогулянка з бібліотекою «Осінній вікенд» приуроченої до Дня міста та проектом ініціативної флеш – платформи «Інтеркультурний ГОГОЛЬ – MOGOL» Хоббі – простір «ХоббіТи»

У цьому році виконується 238 роки із заснування м. Павлоград. День міста щорічно відзначається у вересні — саме 18 вересня 1943 року Павлоград було звільнено від нацистської окупації. День міста — одне із найулюбленіших свят павлоградців. Говорили про те, які гарні  люди мешкають у нас. Кожен відрізняється від іншого, різні народи мають свої традиції та культуру,  але разом роблять спільну справу. Тож ми теж вирішили разом виготовити квітку – листівку та привітати рідне місто зі святом. Дивіться як гарно у нас вийшло!






Немає коментарів:

Дописати коментар