15 вересня 2022

Віртуальна подорож «Я рідне місто знаю та кохаю!» Клуб «Відрада» Бібліотечна акція «Єдиний день краєзнавства» до Дня міста

 


15 вересня, в рамках бібліотечної акції «Єдиний день краєзнавства» приуроченої до Дня міста, відбулась віртуальна подорож «Я рідне місто знаю та кохаю!» на яку завітали відвідувачі клубу «Відрада».

         Клубівці з задоволенням переглянули відео – ролик, який показав усю красу нашого міста. Поспілкувались з цікавими людьми у форматі «жива книга». Лікар Кіріцев, який виступив у ролі «живої книги», подарував бібліотеці власноруч намальований портрет Світличної Ганни Павлівни, за що ми дуже вдячні. Адже це вже не перший подарунок нашій бібліотеці. До цього ми отримували власноруч написані ним портрети Тараса Григоровича Шевченко та Лесі Українки.

Спілкувались з «живою книгою» Людмилою Носаченко, яка читала вірші та  подарувала бібліотеці власну збірку «Осіння пісня».

Поспілкувались з «живими книгами» - тріо «Ластівка», які створили справжній святковий настрій своїм виступом. Так гарно співали пісні про Павлоград, що присутні були у захваті та навіть після закінчення заходу не мали бажання розходитися. Зробили висновок, що багата наша земля не тільки ланами та підприємствами, а насамперед людьми – справжніми трударями та сіячами добра та любові!










 


Немає коментарів:

Дописати коментар