16 вересня 2022

Пост вдячності

 


У вересні отримали подарунок у бібліотеку - авторський портрет  Світличної Ганни Павлівни.  Портрет поетеси намалював Кіріцев Вадим Геннадійович, читач нашої бібліотеки!  За професією Вадим Геннадійович лікар-терапевт. У свої 77 років він разом  з родиною  був вимушений покинути рідне місто Курахове та свою лікарню, де  завідував терапевтичним відділенням, а його картини прикрашали стіни лікарні та надихали пацієнтів.

    Зараз він проживає у нашому місті та продовжує працювати в клініці "Отикон" за фахом.  Розрадою для Вадима Геннадійовича завжди був живопис, тому і сьогодні продовжує займатись улюбленою справою - реставрує  ікони, пише картини та залюбки ділиться з нами своєю творчістю. Видатна особа Світличної Ганни Павлівни дуже зацікавила художника. Він вирішив дізнатись про неї більше та намалював портрет поетеси, адже віршовані рядки знайшли відклик у душі. Вадим Геннадійович теж пише вірші, але не дуже охоче читає їх на публіку, бо вони дуже особисті та ліричні.  

 Ми   вдячні за приємне знайомство та спілкування з В.Г.Кіріцевим, за щирі подарунки та  можливість бути причетними до цього дива!     Шановний Вадим Геннадійович! Бажаємо вам  творчого натхнення на довгі щасливі роки! Сподіваємося побачити нові роботи та побувати на ваших майбутніх виставках! Подарунки віднайдуть свої почесні місця у нашій бібліотеці. Запрошуємо всіх  помилуватися цією красою.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар