28 жовтня 2014

Година памяті  “Гортає пам'ять скорботні сторінки”    

     28 жовтня вся Україна відзначає річницю визволення від німецько-фашистських загарбників.  70 років тому останній фашист покинув землю нашої Батьківщини.
    Але до цього дня потрібно було пройти кілометри шляху, спочатку відступаючи, залишаючи фашистові наші краї, але потім з новими силами, зібравшись кинутися на ворога знову і вже гнати їх до кордону незупиняючись.

      Україна.  225 днів і ночей, з перших днів війни і до 28 жовтня 1944 року, українські землі були в епіцентрі воєнних дій, стали ареною жорстоких кровопролитних боїв, які не оминули жодного населеного пункту, жодної сім’ї. Минули десятиліття, минуть століття, але пам’ять про переможців житиме вічно. Ветеранів війни по праву називають золотим поколінням Вітчизни.
    До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників  в бібліотеці  відбулась  година пам'яті “Гортає память скорботні сторінки”для користувачів , які мали змогу ознайомитися з книжково-ілюстративною виставкою “Земле! Перемогу не забудь!”», переглянули представлені на виставці документи, які розкривають історичну правду про переможні та трагічні дні Великої Вітчизняної війни, змальовують образи учасників воєнних подій.


Немає коментарів:

Дописати коментар