10 січня 2023

Прийняли участь у Інтеграційному західі "Що таке "критичне мислення" і як йому навчитися"

 


10 січня прийняли участь в інтеграційному заході "Що таке "критичне мислення"  і як йому навчитися", який відбувся у Центральній міській бібліотеці для ВПО та представниць і представників приймаючих громад.

Навички критичного мислення учасники заходів відпрацьовували на прикладах деяких практик партисипації в громадах із врахуванням особливостей контексту. Які питання стали найпоширенішими під час навчання? Найбільше учасників хвилювало те, що саме впливає на прийняття рішень, як врівноважити емоції та розум, а також, як сперечатися переконливо, не порушуючи кордонів своїх опонентів? Під час виконання  інтерактивних вправ учасники і учасниці зробили певні відкриття: як тиша та письмо здатні допомогти докладніше дослідити ту чи іншу тему, як розглянути проблему з різних точок зору, як на шляху особистісного розвитку шукати внутрішньої опори?

😻Настільна гра «Критикотики» стала яскравим фіналом кожної з зустрічей. Гра допомогла зламати не один стереотип, сприяла побудові а довіри між гравцями, а також надихнула на розвиток комунікації та спільну дію в майбутніх заходах і проектах. Було пізнавально та цікаво! Дякуємо спікерам  за нові навички та знання!

 









Немає коментарів:

Дописати коментар