02 грудня 2022

Бібліотечний вернісаж «Твори добро» до Дня людей з особливими потребами.

 



2 грудня відбувся бібліотечний вернісаж «Твори добро» до Дня людей з особливими потребами. Це дуже сильні люди, важкі хвороби не зламали їх, незважаючи на проблеми вони досягли великих успіхів. Коли людина обмежена у здоров'ї їй обов'язково дарується талант і неймовірно добре серце. Але звичайно підтримка і опора потрібні всім людям, без винятку.

 Відстоювати свої інтереси, доводити, що ти багато можеш, вмієш, набагато легше, якщо поруч з тобою – однодумці, тож до нас завітали представники Мультидисциплінарної команди КНП ПМЛ №1, слухачі «Університету 3 покоління», підопічні денного відділення КУ  «Павлоградського терцентру», спеціалисти КУ «Павлоградського терцентру», спеціалисти Павлоградської міської організації Товариства Червоного Хреста України,   клубівці з клубу «Відрада», вихованці мистецької школи, разом зі своїми викладачами та батьками.

Нас цікавила спільна тема допомоги людям з обмеженими можливостями, тож дізнавались нову інформацію, читали вірші та насолоджувались концертом , який дали вихованці мистецької школи разом. А далі займались добрими справами: разом виготовляли обереги для наших захисників та писали листи. Завдяки пітримці Червоного Хреста наостанок ще й почаювали зі смаколиками у дружній атмосфері. Враження від зустрічі залишились чудові, адже у кожному з нас є маленьке сонце - доброта. Це вміння співчувати іншій людині, завжди поспішати на допомогу, не бути байдужим. Поспішаймо робити добрі справи! Долучайтесь до нас!









Немає коментарів:

Дописати коментар