09 серпня 2022

Пост вдячності!


    Нещодавно бібліотека сімейного читання № 3 отримала чудові та дуже дорогі для нас подарунки - авторські портрети  Тараса Григоровича Шевченка та Лесі Українки.  Їх намалював Кіріцев Вадим Геннадійович, користувач нашої бібліотеки та наш друг! За професією Вадим Геннадійович лікар-терапевт. У свої 77 років він разом  з родиною  був вимушений покинути рідне місто Курахове та свою лікарню, де  завідував терапевтичним відділенням, а його картини прикрашали стіни лікарні та надихали пацієнтів.

    Зараз Вадим Геннадійович проживає у нашому місті та продовжує працювати в клініці "Отикон" за фахом.  Розрадою для Вадима Геннадійовича завжди був живопис, тому і сьогодні продовжує займатись улюбленою справо: реставрує  ікони, пише картини та залюбки ділиться з нами своєю творчістю.

 Бібліотекарі  та відвідувачі міської  ЦБС  вдячні за приємне знайомство та спілкування з В.Г.Кіріцевим, за щирі подарунки та  можливість бути причетними до цього дива!     Шановний Вадим Геннадійович! Бажаємо вам  творчого натхнення на довгі щасливі роки! Сподіваємося побачити нові роботи та побувати на ваших майбутніх виставках!

 Подарунки віднайдуть свої почесні місця у нашій бібліотеці. Запрошуємо всіх  помилуватися цією красою.
  Можливо серед наших користувачів є бажаючі замовити портрет по фотографії своїх близьких, або зробити собі такий подарунок, тоді сміливо звертайтеся до Вадима Геннадійовича за цим номером 050 1846 904.






Немає коментарів:

Дописати коментар