02 червня 2022

Майстер – клас «Мультяшні герої» до Дня захисту дітей.


         Літо починається з Міжнародного свята -Дня захисту дітей . Це чудове та яскраве свято з посмішками, розвагами та подарунками.
        З нагоди святкування свята дитинства, бібліотекарі БСЧ №3  2 червня завітали до діток, які вимушені покинути свої домівки, та влаштували їм День веселих розваг. Бібліотекарі привітали малечу, провели з ними майстер – клас «Мультяшні герої», пограли в ігри та влаштували невеликий квест за участю неймовірно кумедних Посіпак. Всі в захваті від цих  жовтопузиків, тому  саме вони  стали героями нашого майстер-класу.
        Розваги вдалися на славу та навкруги запанувала атмосфера посмішок  та гарного настрою! Малеча отримала в подарунок книги, які зібрали для них небайдужі павлоградці, завдяки ініціативі виконкому Павлоградської міської ради в рамках акціїї «Подаруй дитині книгу». Не забули ми і про солодкі подарунки. Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутніх вражень - це найкращий спосіб зробити дітей щасливими. Саме таким і повинно бути свято та дитинство взагалі.  Примножуємо такі дні та робимо світ краще!





Немає коментарів:

Дописати коментар