01 жовтня 2021

Дублер – шоу «Бібліотекар на хвилинку». Бібліотечна акція. Бібліокарнавал для друзів до Всеукраїнського дня бібліотек.

 


30 вересня  у бібліотеці відбулось Дублер – шоу «Бібліотекар на хвилинку», в рамках бібліотечної акції  «Бібліокарнавал для друзів до Всеукраїнського дня бібліотек».

 Відвідувачі пробували свої сили у бібліотечній справі, дізнались про нюанси обслуговування читачів і інші бібліотечні секрети. Група з теріторіального центру соціальної допомоги населенню одногласно заявила, що бути бібліотекарем це захопливо та цікаво. Адже кожного дня робота різноманітна. Бібліотекар не лише хранитель книг, а і творча особистість, яка розвивається разом з відвідувачами.

Найбільше користувачам сподобався майстер – клас до  Всеукраїнського дня бібліотек на якому кожен мав змогу проявити свої творчі здібності. Своїми руками виготовляли закладки для книг. Охочі мали змогу повправлятися в  застосуванні бросового матеріалу для виготовлення корисних речей. Так наприклад з паперової склянки виходить дуже гарна корівка. Тож майже всім речам можливо надати друге життя. Всі відвідувачі залишились задоволеними та з корисними подаруночками!   







Немає коментарів:

Дописати коментар