27 липня 2021

Мультпоказ до дня Дружби «Читай КІНО» в рамках проекту «Інтеркультурний Гоголь – MOGOL» «Читай КІНО»

 

У великому світі людині важко знайти собі вірного друга. Але ми знаємо одне таке місце, де ти завжди знайдеш собі вірного товариша. Це дуже чарівне місце, це - наша бібліотека. Ми так  радіємо коли ви приходите до нас, коли ми об'єднуємося та весело проводимо час. А тут ще й не забаром таке свято- День Дружби! От і вирішили ми влаштували нашим друзям невеличке свято  – мультпоказ «Читай КІНО». Але розпочали ми це святкування на вулиці: грали в ігри, читали книжки, спілкувалися, відгадували загадки та згадували правила толерантності. В цей день все було присвячено дружбі та друзям. І мультики звичайно ж були. 
  Ох, як весело і гамірно в нас було! Наші  дружні посиденьки вдалися на славу. Діти отримали безліч гарних емоцій, інакше розкрили для себе значення  слів «дружба» та «толерантності» та  зрозуміли, що через толерантність можна дійти до взаєморозуміння та успіху.
    А з нагоди свята, кожному нашому користувачу передаємо привітання та дякуємо Вам за дружбу з нашою бібліотекою.  Бажаємо Вам всіх благ і нехай наша дружба стає міцніше з кожним днем! Зі святом Вас, друзі! 















Немає коментарів:

Дописати коментар