26 червня 2021

Молодіжна вечірка «Тusovka Павлоград» Бібліодрайв «Весь світ для юних, активних, модних…»

 


    26 червня у бібліотеці  відбувся бібліодрайв «Весь світ для юних, активних, модних…» в рамках міської акції: молодіжна вечірка «Тusovka Павлоград», яка приурочена до Всесвітнього дня молоді. 

А чи знали ви, що це свято встановлене «На підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій України» у 1994 року. До категорії «молодь» на Україні відносять громадян у віці від 18 до 35 років. Майже одинадцять мільйонів осіб, а це приблизно 22% населення України, становлять молоді громадяни країни. Сьогодні на Україні діють 193 всеукраїнських і понад 4000 місцевих молодіжних і дитячих громадських організацій.

   Про це і більше вже дізналися  наші гості, а ще вони не зволікали і добре грали з нами. Частинкою з цих ігр ми, залюбки, поділимося і з вами! - Прийміть наш виклик: у вашому смартфоні набирайте  Kahoot!, введіть PIN 02572754, вкажіть своє ім’я та мерщій до розваг!!

   На святі  не обійшлося і без бібліотечних цікавинок, смачних ласощів, гумору та сміху – час промайнув непомітно, але посмішки, на обличчях наших гостей, ще довго залишаться.  

    З нагоди свята бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум!







 


Немає коментарів:

Дописати коментар