13 березня 2021

Презентація книги Г.Гулєвської « Політ поза простором»

 


Щиро вітаємо Гулєвську Галину Іванівну з випуском її четвертої книги «Політ поза простором», презентація якої відбулась 13 лютого  в Центрі Української Культури (Б.К.Гагаріна) Павлоградському  письменницькому  Домі «Дивосвіт» на творчому вечорі під поетичною назвою « Радій життю».

Добрий відгук  про  нову книгу  Г.Гулєвської висловила  керівник

Павлоградського письменницького  Дому «Дивосвіт» О.П.Скора-Люлько.

 У презентації книги  брали участь колектив « Тріо «Ластівка»- керівник Ж.Арішака; співачка М.Гай-Урсуляк; керівник хору «Надія»

І.Головко; співак МКДЦ С.Урсуляк, які заспівали пісні на слова Г.Гулєвської. В  «блоці подарунків» павлоградська поетеса, композиторка  Ольга Свєщова з сином  Людвігом  подарували глядачам  свою майстерну гру на піаніно.

Як розповідає  авторка, ця книга для тих, хто вірить у дива. На перший погляд може здатись, що її оповідання - це  вигадки, фантазії, та коли людина заглибиться в тексти оповідей, вона зрозуміє, що  авторка через  сни,  розповідає про своє життя.

Пані Галині часто сняться віщі сни,  які попереджають про події, які відбудуться у її житті, бо коли людина спить – працює її підсвідомість. Свою творчість  Галина Іванівна сприймає, як посилання з небес, зв’язок з інформаційним полем Землі і додає, що  у цій книзі немає ні одного вигаданого сюжету.

                   Як відзначили читачі, які вже встигли прочитати її книгу, оповідання написані яскравою палітрою барв української мови. В оповіданнях є і гумор,  і фентезі, і  жахи, і  містика, тому цікава вона буде усім, хто любить читати.

Чому  авторка назвала книгу « Політ поза простором» читач зрозуміє, коли прочитає цю  чудову книгу.

А ми  запрошуємо усіх бажаючих, хто не мав змоги потрапити на захід долучитись до творчої зустрічі - презентації «Радій життю»  з Галиною Гулєвською, яка відбудеться 14 березня об 11.00 у приміщені Центральної бібліотеки імені Світличної за адресою м. Павлоград вул. Центральна 67 / 4.





 


Немає коментарів:

Дописати коментар