28 листопада 2019

Літературно - музичний вечір «Милосердя і доброта - людства два крила».


27 листопада бібліотекарі спільно з мистецькою школою № 1 провели літературно – музичний вечір «Милосердя і доброта – людства два крила»  для відвідувачів клубу «Відрада». Захід пройшов у територіальному центрі соціального захисту людей і був присвячений дню людини з інвалідністю.

 Людським теплом і добротою зігріваються серця. Тож і нашим бажанням було підтримати цих людей для покращення їх духовного та морального стану. Ми не повинні забувати про тих хто потребує допомоги. Кожному з нас хочеться жити повноцінним життям, але так склалося,що ці люди не мають такої змоги, та надія на краще існування не залишає їх.
Наша зустріч пройшла в дуже теплій та сімейній атмосфері. Бібліотекарі розповіли  про знаменитостей, які теж мали деякі фізичні вади, але не втратили надію і домоглися великих результатів. А в музичній частині вечора виступили учні мистецької школи № 1 під керівництвом Осінньої Вікторії Іванівни. Діти майстерно виконали музичні твори  на гітарі, бандурі та піаніно. Тож  зустріч була дуже позитивною!








Немає коментарів:

Дописати коментар