01 листопада 2019

Відкриття спортивного майданчика в рамках проекту «Громада своїми руками»


1 листопада відбулось відкриття спортивного майданчика біля нашої бібліотеки. Це майданчик-трансформер, на якому можна грати у футбол,  волейбол та баскетбол. Він побудований спільними зусиллями мешканців будинку на кошти виділені в рамках проекту «Громада своїми руками».

Бібліотекарі  підготували святкову програму до відкриття майданчику,адже це так весело для малечі прийняти участь у спортивних естафетах, отримавши за це солодкі подарунки. Для дорослих відвідувачів був  підготовлений бук кросинг  та літературний гороскоп. Усім було цікаво знайти себе на фотографіях роздивляючись фото сушку «Бібліотека та громада разом». Невеличкий концерт від мешканців будинку звеселив і дорослих і малих.
На відкриття завітали представники міськвиконкому,  «Агенціі  економічного розвитку» та депутати, які вручили грамоти активним мешканцям будинку і нашій найкращій бібліотеці. Передував святковому перерізанню червоної стрічки  жвавий та веселий танець джампінгу   з участю нашого бібліотекаря. Тож нагороди отримані не дарма, адже танці, естафети та солодкі подарунки створили гарний та святковий настрій!
















Немає коментарів:

Дописати коментар