13 лютого 2021

Хоббі – простір «ХоббіТи» Майстер – клас «Валентинів день»


13 лютого у бібліотеці на майстер – клас «Валентинів день», який проводиться в рамках проекту ініціативної флеш – платформи «Інтеркультурний ГОГОЛЬ – MOGOL» Хоббі – простір «ХоббіТи»  зібрались бажаючі більше дізнатись про свято Святого Валентина та своїми руками виготовити валентинки – подарунки.

День святого Валентина святкують вже декілька століть. За цей час, він став справжнім святом до якого приєднуються люди по всьому світу. У нього вже є і давні традиції,  і цікаві факти як же саме  люблять святкувати цей день у різних народів та у різних країнах.

Скажіть будь ласка чи знали ви, що наприклад щороку у день закоханих продають більше ніж 200 мільйонів троянд по всьому світі? А найбільш популярний парфум, який дарують у День всіх закоханих – Chanel #5. А ще в цей день близько 1 млрд. валентинок розсилають по всьому світу. Ось про це та ще багато цікавих фактів дізнались наші відвідувачі. Та мабуть найприємніше було виготовити своїми руками валентинку, яка в зимові студені дні буде нагадувати про гарячі люблячі серця, які збережуть своє кохання назавжди!







 

Немає коментарів:

Дописати коментар