12 грудня 2020

Перегляд документального фільму «Чорнобиль – скорбота пам`яті людської», приурочений до Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

 


12 грудня у бібліотеці відбувся перегляд документального фільму «Чорнобиль – скорбота пам`яті людської», який приурочений до Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Саме 14 грудня  було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС і у пресі з`явилось  повідомлення про те, що держкомісією був прийнятий в експлуатацію комплекс захисних споруд.

Ті, хто вважають 14 грудня своїм святом, вже давно називають цей день Днем ліквідатора. Страшні події 1986 ніколи не зітруться з пам’яті теперішніх та майбутніх поколінь. 14 грудня ми згадуємо тих, чиє життя забрав Чорнобиль, і намагаємося вирішити безліч проблем тих, хто втратив здоров’я на ліквідації чорнобильської аварії.


Немає коментарів:

Дописати коментар