04 березня 2020

Літературно – музичне свято «Усі жінки прекрасні як весна».


4 березня бібліотекарі, спільно з мистецькою школою № 1,  завітали  до територіального центру соціального захисту населення, щоб привітати членів клубу «Відрада»  зі святом 8 березня. Тож в рамках  проекту «Інтеркультурний Гоголь – MOGOL»  для відпочиваючих було проведено літературно – музичне свято «Усі жінки прекрасні як весна».

 Клубівці  нас зустріли гучними оплесками. Чарівні жінки мали чудову нагоду дізнатись про походження свята 8 березня та традиції його святкування у різних країнах. Бібліотекарі привітали всіх з цим прекрасним жіночим днем, та побажали бути завжди чарівними та дивовижними, подарували книги для буккросингу. Як завжди допомогла нам в організації свята  мистецька школа №1. Талановиті учні  класу гітари (викладач  Ємельчук Н. С.)  виконували улюблені пісні клубівців.  Чарівні дівчата грали на бандурі та співали українські  народні пісні. Баяніст закружив всіх у вальсі. Відвідувачі терцентру підтримували виступаючих,  підспівуючи їм.
 Дуже приємним та несподіваним подарунком був вручений нам збірник  поезії від Алли Ефремової-Кравчук,  написаний нею  власноруч. Вона попросила зберегти його в нашій бібліотеці, щоб він приносив радість та задоволення нашим читачам. Щиро дякуємо за вашу довіру. Свято пройшло дуже позитивно та подарувало всім  гарний святковий настрій.








Немає коментарів:

Дописати коментар