15 січня 2020

Майстер – клас (на замовлення) «Різдвяний даруночок» Фестиваль теплого сімейного читання «Від Катерини до Різдва читає вся моя рідня»


15 січня до бібліотеки  на майстер – клас по замовленню «Різдвяний даруночок», в рамках фестивалю теплого сімейного читання «Від Катерини до Різдва читає вся моя рідня» завітали школярики із  паралельного попередньому 3 - го класу ЗОШ № 9. Майстер – клас до Різдвяних свят користувався величезним попитом у  гарно відпочивших на канікулах школярів  та  проводився за програмою проекту ініціативної флеш – платформи «Інтеркультурний ГОГОЛЬ – MOGOL». 

Школярі ознайомились з виставкою «Новий рік крокує по планеті»,  з цікавістю дізнались про  традиції святкування Різдвяних та новорічних свят у різних країнах. Зіграли у різдвяну гру з одним із головних атрибутів свята – апельсином, поворожили за давньою різдвяною традицією на зрізі яблука – навороживши, що рік буде добрим, а ще й  насміялись досхочу. Тож з гарним настроєм приступили до виготовлення своїми руками різдвяного солодкого даруночка. Тож час у бібліотеці провели  гарно, весело і з користю!









Немає коментарів:

Дописати коментар