12 грудня 2019

45 років бібліотеці сімейного читання № 3


11 грудня до бібліотеки завітали  гості, всі хто любить та шанує книгу, на святкування 45- річчя!

Визначні дати, як відомо, відзначаються по-різному. Можна влаштовувати паради і банкети, запускати фейєрверки, а можна у теплому дружньому колі згадати, як усе починалося, поділитися всім добрим і хорошим, що трапилося та помріяти про майбутнє.
Бібліотеку привітала з визначною датою директор КЗ «ПМЦБС» Л.М.Бондаренко, надзвичайно енергійна та цілеспрямована жінка, яка надихає нас на працю та допомагає вірити в краще! Також звучали  теплі слова привітань і від наших численних друзів та партнерів. Дякуємо всім за вітання і подарунки! Вони дійсно чудові, наповнені теплом та любов’ю!
Під час святкового концерту, який подарували всім присутнім чарівні співачки та поетеси клубу авторської пісні «Ліра Орфея» Жанна  Арішака ,  Гулєвська Галина та Карплюк Ольга,  неможливо було втриматись, щоб не підспівувати виконавцям! Як завжди ярко та весело! Сценка про будні бібліотечної праці не залишила ніяких шансів присутнім  утриматись від посмішки. Адже розігрували її самі бібліотекарі, а вони добре знають, що  ж це таке «Сядь та сиди». Виступ який підготували вихованці мистецької школи № 1 класу гитари  теж підняв настрій, бо пісня «С днем народження» була перероблена спеціально з пісні «Пусть бегут неуклюже пешеходы по лужам» до дня народження бібліотеки. А наприкінці  шановні гості  за чашкою чаю пригадали минулі часи, поговорили про сьогодення та помріяли про щасливе майбутнє нашої бібліотеки.
         Ідуть роки, минають десятиліття, до бібліотеки приходять вже діти та онуки перших читачів. Але як і раніше, бібліотека – це неповторна атмосфера, нові цікаві книги і широке коло читачів та щирих вірних друзів. Бібліотеці зичимо успіхів та процвітання, щирих і добрих читацьких посмішок, цікавих запитів і поваги користувачів!










 


Немає коментарів:

Дописати коментар