23 квітня 2019

Майстер – клас «Живи в злагоді з природою» Хоббі – простір «ХоббіТи»


Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і  корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і доброти .


В бібліотеці сімейного читання №3  для учнів ЗОШ №1 відбувся в рамках проекту ініціативної флеш – платформи «Інтеркультурний Гоголь – MOGOL» майстер-клас  «Живи в злагоді з природою»,  під час якого  бібліотекарі розповіли про екологічні проблеми нашої планети, закликали оберігати природу рідного краю. Діти мали змогу подивитись дуже цікавий мультфільм на дану тематику, який змусив замислитись, а чи бережемо ми  наш рідний дім – нашу планету?

Також учні ознайомились з книжковою  виставкою «Кинь виклик світу, щоб врятувати планету», та з задоволенням прийняли участь у майстер – класі, виготовили іграшку жабеня. А надалі поговорили як доцільно все влаштовано на Землі – адже кожна пташка і комашка мають неоціненне значення для того , аби природа навкруги була здорова, повітря і вода чисті.Земля - наш дім, наша мати і ми нерозривно з нею пов'язані: як ми до неї ставимось - так і вона до нас.
День Землі нагадує усім, що дії кожної людини можуть багато змінити, що коли мешканці  подбають, аби живі істоти процвітали, то кількість світових проблем зменшиться.










Немає коментарів:

Дописати коментар