20 березня 2019

День Дошкільника


Доброю традицією наприкінці березня стало проведення в бібліотеці сімейного читання №3 Дня дошкільника. Гостями і активними учасниками чудового пізнавального і веселого заходу стали діти і вихователі ДНЗ № 28. Бібліотекарі підготували для малят книжкову виставку - огляд «Про все на світі, що люблять діти» та  ігрову програму з конкурсами і  іграми.

День дошкільника розпочався з екскурсії «Чарівний світ бібліотеки», під час якої діти мали змогу більше дізнатись про  бібліотеку.
Маленьких читачів зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів, що повели їх у чарівний світ фантастичних пригод та мандрів.
Надзвичайно емоційно пройшов казковий калейдоскоп «Червона Шапочка у нас в гостях». Діти поринули  в загадковий світ казки, і ще раз зустрілися з улюбленими героями . Наприкінці кожен отримав на згадку невеличкий подаруночок – закладку з казковим персонажем - Червоною Шапочкою.

Захід викликав у дітей жвавий інтерес і бажання продовжити спілкування з улюбленими героями, а значить, знову, уже разом з батьками, прийти в бібліотеку.





Немає коментарів:

Дописати коментар